Zenmuse X5S

De DJI Zenmuse X5S camera heeft een 20.8 megapixel 4/3" CMOS-sensor en een gigantisch dynamisch bereik van wel 12.8 stops. Dit resulteert in opnames met bijzonder veel detail. Ten opzichte van de X5R zijn de signaal-ruisratio en de kleurgevoeligheid merkbaar verbeterd. De Zenmuse X5S ondersteunt meerdere Micro Four Thirds objectieven, waaronder zelfs zoomlenzen, voor een flexibele inzetbaarheid. In combinatie met de DJI Inspire 2 drone en het CineCore 2.0 beeldverwerkings-systeem is het mogelijk om 5.2K 30fps CinemaDNG video (5280 x 2972 pixels) óf Apple ProRes video óf 4K 60fps video met H.264 en 4K 30fps met H.265 op te nemen. De twee laatstgenoemden zijn met een bitrate van 100MBps. Bij het opnemen van video's is het ISO-bereik in te stellen van 100 tot 6400.

Wat kan Droones voor jou doen?

Assetmanagement met drones.

Blog

Droones Aerial Works in Noorwegen

Droones Aerial Works is momenteel met 2 teams onderweg om in grote delen van Noorwegen bladinspecties uit te voeren. De weersomstandigheden en het ruige terrein maken het project een echte uitdaging. Op de foto een V136 van het park Gulleslettene in Florø boven Bergen aan de Noorse fjorden.

Meer weten

Droones Aerial Works in het bezit GBS Level 1 blade inspection certificaat

Sinds dit jaar zijn wij in het bezit van het GBS Level 1 certificaat.

Meer weten

Bladinspecties in het uiterste Noorden van Europa

Door de winterse omstandigheden was DAW zo'n anderhalve maand terug niet in staat de 2 resterende windparken in Noorwegen te inspecteren. Aangezien de sneeuw verdwenen is en de verwachtingen goed waren is besloten om 2 weken geleden af te reizen naar het Hamnefjell windpark in het uiterste Noorden van Noorwegen, een afstand van ongeveer 3000 kilometer

Meer weten

Droones Aerial Works verlengd GWO Basic Offshore training met 2 jaar.

Droones Aerial Works is voor de komende 2 jaar weer in het bezit van de GWO Basic Offshore trainingscertificaten voor het uitvoeren van bladinspecties zowel on- als offshore. De onderdelen Working at Heights, Sea Survival, Boat Transfer, First Aid en Fire Fighting stellen ons in staat werkzaamheden veilig en in lijn met internationale standaarden uit te voeren.

Meer weten

Droones Aerial Works inspecteert turbinebladen met temperaturen van -20 en kouder in Zweeds Lapland.

Afgelopen maand Januari 2023 inspecteerde Droones Aerial Works een groot aantal windturbines de Markbygden windfarm in Lapland Zweden. De omstandigheden met veel sneeuw, temperaturen onder nul en daglicht van 's ochtends 10 tot 's middags 1 waren ronduit uitdagend te noemen.

Meer weten

Droones Aerial Works inmiddels actief van de Faroer Eilanden tot Japan

Droones Aerial Works ondersteunt klanten maar ook klanten van klanten op alle mogelijke gebieden. Voor het verzamelen en / of analyseren van data tot consultancy op het gebied van offshore opdrachten worden we inmiddels ingezet.

Meer weten