Blog

Droones Aerial Works in het bezit van ITC Level 1 Thermografie

Sinds kort zijn onze medewerkers gecertificeerd als ITC Level 1 thermograaf, een certificering die voldoet aan de norm ISO 18436-7 “Inspectie en diagnose van machines” en door steeds meer van onze opdrachtgevers geëist wordt.

Meer weten

Droones Aerial Works in het bezit GBS Level 1 blade inspection certificaat

Sinds dit jaar zijn wij in het bezit van het GBS Level 1 certificaat.

Meer weten

Bladinspecties in het uiterste Noorden van Europa

Door de winterse omstandigheden was DAW zo'n anderhalve maand terug niet in staat de 2 resterende windparken in Noorwegen te inspecteren. Aangezien de sneeuw verdwenen is en de verwachtingen goed waren is besloten om 2 weken geleden af te reizen naar het Hamnefjell windpark in het uiterste Noorden van Noorwegen, een afstand van ongeveer 3000 kilometer

Meer weten

Droones Aerial Works verlengd GWO Basic Offshore training met 2 jaar.

Droones Aerial Works is voor de komende 2 jaar weer in het bezit van de GWO Basic Offshore trainingscertificaten voor het uitvoeren van bladinspecties zowel on- als offshore. De onderdelen Working at Heights, Sea Survival, Boat Transfer, First Aid en Fire Fighting stellen ons in staat werkzaamheden veilig en in lijn met internationale standaarden uit te voeren.

Meer weten

Droones Aerial Works in Noorwegen

Droones Aerial Works is momenteel met 2 teams onderweg om in grote delen van Noorwegen bladinspecties uit te voeren. De weersomstandigheden en het ruige terrein maken het project een echte uitdaging. Op de foto een V136 van het park Gulleslettene in Florø boven Bergen aan de Noorse fjorden.

Meer weten

Droones Aerial Works inspecteert turbinebladen met temperaturen van -20 en kouder in Zweeds Lapland.

Afgelopen maand Januari 2023 inspecteerde Droones Aerial Works een groot aantal windturbines de Markbygden windfarm in Lapland Zweden. De omstandigheden met veel sneeuw, temperaturen onder nul en daglicht van 's ochtends 10 tot 's middags 1 waren ronduit uitdagend te noemen.

Meer weten

Droones Aerial Works is momenteel bezig met het inspecteren van 400 turbines Nederland

Droones Aerial Works is momenteel bezig met het inspecteren van windturbinebladen van de Eemshaven tot het uiterste puntje van Zeeland. Opdrachtgever kiest voor Droones Aerial Works op basis van hun uitstekende staat van dienst en uitgebreide operationele ervaring.

Meer weten

Droones Aerial Works inmiddels actief van de Faroer Eilanden tot Japan

Droones Aerial Works ondersteunt klanten maar ook klanten van klanten op alle mogelijke gebieden. Voor het verzamelen en / of analyseren van data tot consultancy op het gebied van offshore opdrachten worden we inmiddels ingezet.

Meer weten

Droones Aerial Works nu operator in de EU EASA Specific Category

Droones Aerial Works heeft van de ILT de beschikking binnengekregen voor het vliegen onder de EU regelgeving.

Meer weten